Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Yaşlı Ve Engellilere Tatil

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, otel konforundaki "Her şey dahil Büyükşehir’den" tatil kampları, misafirlerini ağırlamaya başladı.Ankara Büyükşehir Belediyesinin her yıl binlerce yaşlı, engelli ve okullarında başarılı olmuş öğrenciyi...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediyesinin, otel konforundaki "Her şey dahil Büyükşehir’den" tatil kampları, misafirlerini ağırlamaya başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin her yıl binlerce yaşlı, engelli ve okullarında başarılı olmuş öğrenciyi ağırladığı 3 ayrı tatil kampı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yeniden kapılarını açtı. Yepyeni dostlukların kurulacağı, eğlence ve gezilerle dolu tatil için 200 yaşlı vatandaş Akçay’a, 120 engelli vatandaş da Akçakoca’ya gitti. Kesikköprü Tatil Kampında ağırlanacak 220 yaşlı vatandaş ise 20 Haziran’da yola çıkacak.
Bu kapsamda, ilk iki kafile tatil kamplarına doğru yola çıktı. İlk kafile Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne üye 200 yaşlı vatandaş oldu. 5 otobüsle yola çıkan yaşlıları Büyükşehir Belediye yetkilileri ile aileleri uğurladı. Çeşitli geziler, eğlenceler, 3 öğün yemek, iftar ve havuz keyfinin yaşanacağı 5 yıldızlı otel konforundaki Akçay Tatil Kampında 6 gece 7 gün unutulmaz bir tatil yaşayacak olan vatandaşlar, adeta ikinci baharlarını yaşayacaklar.
Büyükşehir Belediyesinin uğurladığı ikinci kafile ise 120 engelli vatandaş oldu. Engelli vatandaşlar, Batı Karadeniz’in incisi Akaçakoca’ya doğru yepyeni dostluklar, eğlenceler ve tarihi bölgelere gezilerle dolu tatil için yakınlarıyla birlikte 3 ayrı otobüsle hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.