Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Binyar Başkanı Nafiz Çapın: “Bugün buradan bütün terör örgütlerine seslenmek istiyorum, herkes aklını başına alsın”

BİNYAR Başkanı Nafiz Çapın, terör örgütlerine seslenerek, herkesin aklını başına alması gerektiğini söyledi.Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (BİNYAR) Başkanı Nafiz Çapın, FETÖ mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİNYAR Başkanı Nafiz Çapın, terör örgütlerine seslenerek, herkesin aklını başına alması gerektiğini söyledi.
Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (BİNYAR) Başkanı Nafiz Çapın, FETÖ mensuplarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı basın açıklaması yaptı. Programa, Çapın’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı. BİNYAR’ın çalışma ofisinde gerçekleşen programda konuşma yapan Çapın, “Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği olarak yaklaşık 10 yıldır Ankara’da faaliyet göstermekteyiz. Bingöl halkı tarih boyunca darbelerin karşısında durmuştur. 1982 Anayasası’na referandumda en fazla hayır oyu Bingöl’den çıkmıştır. 15 Temmuz’da Ankara’da bulunan Bingöllü hemşehrilerimiz meydanlara inmiş ve milli irade için canı pahasına bu mücadelede aktif rol oynamıştır” şeklinde konuştu.
“Kimse bu ülke üzerinde operasyon yapmaya kalkmasın”
Yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçilmiş bir başkomutan olduğunu vurgulayan Çapan, “Bugün buradan bütün terör örgütlerine seslenmek istiyorum. Bizler vatanımızın, milletimizin ve seçilmiş hükümetimizin yanındayız. Kimse bu ülke üzerinde operasyon yapmaya kalkmasın. Meydanlara inin talimatıyla meydana inen bu halk başka bir talimatla neler yapar, kestiremiyorum Herkes aklını başına alsın bu millet milli iradesine ve başkomutanına ne kadar bağlıdır gördünüz. Bu millet, başkomutanının iki damla gözyaşında boğacaklarının çetelesini tutamaz hiç kimse. Bütün dünya şunu gördü Türkiye’de halkın desteğiyle gelen bir başkomutan vardır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.