Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolujet Antalya’dan 5 Yeni Noktaya Direkt Uçuş Başlatıyor

AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya’dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.’ye karşılıklı seferler başlatıyor.AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya’dan 5 yeni noktaya direkt uçuş başlatıyor....

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya’dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.’ye karşılıklı seferler başlatıyor.
AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya’dan 5 yeni noktaya direkt uçuş başlatıyor. AnadoluJet’in Antalya’dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.’ye olacak seferleri haftanın farklı günlerinde karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.
2016 yaz tarifesi kapsamında düzenlenecek seferlerden Antalya - Ordu/Giresun Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftada üç gün (pazartesi, perşembe ve cumartesi) karşılıklı seferler, Antalya - Bursa Uçuş Seferi 12 Temmuz’dan itibaren haftada dört gün (salı, çarşamba, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - K.K.T.C. Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftanın her günü karşılıklı seferler, Antalya - Erzurum Uçuş Seferi 11 Temmuz’dan itibaren haftanın beş günü (pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - Bodrum Uçuş Seferi 14 Temmuz’dan itibaren haftanın üç günü (perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler şeklinde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.