Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Yakası’nın en büyük kurban pazarı kurulmaya başlandı

Göztepe’de kurulan Anadou Yakası’nın en büyük kurban pazarında bayrama sayılı günler kala hazırlıklar başladı.Kurban Bayramı’na az bir süre kala Anadolu Yakası’nın en büyük kurban pazarı kurulmaya başlandı. Göztepe’de kurulan...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göztepe’de kurulan Anadou Yakası’nın en büyük kurban pazarında bayrama sayılı günler kala hazırlıklar başladı.
Kurban Bayramı’na az bir süre kala Anadolu Yakası’nın en büyük kurban pazarı kurulmaya başlandı. Göztepe’de kurulan kurban pazarında hummalı bir çalışma sürerken alanı bayrama yetiştirmek için yoğun mesai harcayan görevliler, kurban alanında düzenlemeler yaptı.
İki ayrı sondaj alanından çıkarılan suyla su ihtiyacı karşılanan kurban pazarının otoparkı, mescidi, duş yeri ile kafeteryası bulunuyor. Güvenlik kamerasıyla izlenen, Göztepe mevkiindeki pazara yaklaşık 500 hayvan çadırının kurulması bekleniyor.
"Anadolu Yakası’nın en büyük pazar yeri"
Kurban pazarı sahası sorumlusu Yüksel Ersin, yaptıkları hazırlıkları anlatarak, "İstanbul Anadolu Yakası Göztepe kurban satış yerimizi kurduk. Geçtiğimiz yıl alt yapılarını yapmış olduğumuz kurumsal firma olarak ve geçtiğimiz yıl sondaj, elektrik ve artı otopark yerleri olarak kurmuş olduğumuz yerde bu yıl da faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Pazarımızda güvenlik kameraları kurduk. Ataşehir ilçesi, Kadıköy ilçesi, Ümraniye ilçesinin üç yerin kesişmiş olduğu bir yerde mahallelere ve E-5 yakın bir nokta. Burası İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük pazar yeridir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.