Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi’nden iddialara cevap;

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda Anadolu Üniversitesi’nin de adının geçtiği iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.Yapılan açıklamada, AK Parti İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda Anadolu Üniversitesi’nin de adının geçtiği iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda yaptığı açıklamada, Anadolu Üniversitesi’nin de adının geçtiği bazı iddialarda bulunduğu belirtilerek, "Ülkemizdeki tüm kurumlarda olduğu gibi bu terör örgütünün üyelerinin üniversitemizden de temizlenmesi konusunda ilgili mevzuat çerçevesinde titizlikle çalışılmaktadır. Son bir aylık süreçte toplam 63 akademik ve idari personel hakkında FETÖ/PDY kapsamında işlem yapılmış olup dosyalar ilgili mercilere intikal ettirilmiştir. Bundan sonra da bu kapsamdaki tüm iddialar dikkatle incelenip gerekli işlemlerin süratle ve kararlılıkla yapılacağından hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.