Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Selçuklu Derneği, Halkoyunu Paylaşımı Nedeniyle Tepki Çeken Müdür Yardımcısına Sahip Çıktı

Malatya Anadolu Selçuklu Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, kızlı erkekli halay fotoğrafıyla birlikte yaptığı yorumlar nedeniyle tepki çeken Yeşilyurt Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nevzat Turhan hakkında incelemeye başlatılmasına...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Anadolu Selçuklu Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, kızlı erkekli halay fotoğrafıyla birlikte yaptığı yorumlar nedeniyle tepki çeken Yeşilyurt Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nevzat Turhan hakkında incelemeye başlatılmasına tepki gösterdi.
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Başkan Ayetullah Geçen, Müdür Yardımcısı Nevzat Turhan’ın sosyal paylaşım sitesinde toplumun hissiyatına tercüman olacak bir paylaşımda bulunduğunu belirtti. Kendisini desteklediklerini söyleyen Geçen, şöyle devam etti:
”Geçtiğimiz günlerde Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nevzat Turan Hocamızın toplumun, kamuoyunun, hissiyatlarına tercüman olacak bir paylaşımda bulunması tarafımızca doğru bulunmuştur. Biz hocamızı destekliyoruz. Fakat bu paylaşıma tepki gösteren çığırtkanlık yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın bu paylaşıma tepki göstermesi çığırtkanlık yapması asla kabul edeceğimiz bir durum değildir. CHP’nin geçmişte ahlaki terörü tetikçisi olduğu finansmanı olduğu Türkiye deki çalışmaların öncülüğünü yaptığına defalarca şahit olmuştuk. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar bakanı hakkında yapmış olduğu söylem gayri ahlaki bir durumdur.”
Müdür yardımcısı hakkında inceleme başlatılmasını doğru bulmadıklarını ifade eden Geçen, “Maalesef Gazi Anadolu Lisesi Müdür yardımcısının bu paylaşımından dolayı milli eğitim müdürlüğünün inceleme başlatması asla doğru değildir. Bunu şiddetle kınadığımızı ve protesto ettiğimizi bildiriyorum. Şuanda söylemde bulunuyoruz. Şayet milli eğitim müdürümüz ve diğer kurumlar müdür yardımcımız hakkında bu çalışma yaparlar ise hocamıza hak etmediği bir muamelede bulunurlar ise söylemlerimizi eyleme dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.