Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi’nden, Akpınar’a Kutlama

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD), Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ı başarılı girişimlerinden dolayı kutladı.Aralarında Serhat Akpınar’ın da bulunduğu saygın...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD), Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ı başarılı girişimlerinden dolayı kutladı.
Aralarında Serhat Akpınar’ın da bulunduğu saygın iş insanları, alanında uzman danışman ve deneyimli akademisyenlerden oluşan kurucu üyeleriyle, kar amacı gütmeyen bir yapı olarak, eşit sayıda Amerikan ve Türk Kurucularla çalışma hayatına başlayan American Turkish Business Development Yönetimi, Girne Amerikan Üniversitesi’nin Richmond Üniversitesi ile "dual degree" ortaklığını başlatması nedeniyle yayınladığı mesajda "gurur duyduk" ifadesini kullandı.
3 Mart 2016 tarihinde, 44 saygın iş insanı, alanında uzman danışman ve deneyimli akademisyenlerden oluşan kurucu üyeleriyle, kar amacı gütmeyen bir yapı olarak, eşit sayıda Amerikan ve Türk Kurucularla çalışma hayatına başlayan Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi, iki yönlü ticaret ve yatırım yöneticisi olarak faaliyet gösteriyor.
Bu alanda uzman iki ülkeden; 11’i yönetim kurulu üyesi olmak üzere, 44 kurucu üyesi bulunan Konsey, Amerikan ve Türk üyeler arasında eşit sayıda bölünmüş bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.