Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amasya Valisi Işık’tan okulda şok yemek denetimi

Amasya Valisi Salih Işık, köy okullarında taşımalı sistemle öğrenim gören öğrenciler için yemek hazırlanan bir liseye habersiz giderek denetim yaptı.Sabah erkenden İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne giden İl Milli Eğitim Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amasya Valisi Salih Işık, köy okullarında taşımalı sistemle öğrenim gören öğrenciler için yemek hazırlanan bir liseye habersiz giderek denetim yaptı.
Sabah erkenden İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne giden İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’in peşinden okula sürpriz bir denetimde bulunan Vali Salih Işık, 31 köy okulundaki yaklaşık 2 bin 650 öğrenci için hazırlanıp kutulara konan yemekleri inceledi. Okuldaki mutfak, depo ve diğer bölümleri dolaşan Vali Işık, ekmeklerin taze olup olmadığına da kontrol etti.
Mesai saati başlangıcında kurumlarda habersiz denetimler yaptığını belirten Salih Işık, “Kurumların rutin akışı nasıl? Ne iş yapıyorlar? Herhangi bir aksayan yön var mı? Onları yerinde görmek için böyle sabah erken saatte gitmek faydalı oluyor” dedi.
Taşımalı sistem kapsamındaki okullarda öğrenim gören öğrenciler için yemek hazırlayan okulu görmek istediğine değinen Işık, “Yemek nasıl hazırlanıyor? Kalitesi, tertip ve düzeni nasıl? Yerinde görmek için buraya geldim. Son derecede memnun oldum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.