Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Kaymakamı: "Türk Milleti ‘Gazi’ oldu"

Yalova Altınova İlçesinde vatandaşlarla demokrasi nöbetinde buluşan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, 15 Temmuz tarihinden sonra Türk Milleti’nin ‘Gazi’ olduğunu dile getirdi.Demokrasi nöbetinde konuşan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya,...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Altınova İlçesinde vatandaşlarla demokrasi nöbetinde buluşan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, 15 Temmuz tarihinden sonra Türk Milleti’nin ‘Gazi’ olduğunu dile getirdi.
Demokrasi nöbetinde konuşan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, “Bu kalbi duyguları, bu kalbi heyecanı, tarihi yaşayan değerli halkımızı saygıyla selamlıyorum. Geceniz mübarek olsun. Arkadaşlar bizim ordumuz gazi, askerimiz de gazi. 15 Temmuz tarihinden itibaren milletimiz de gazidir. İnşallah o akan kanlarımız tarihi olmayacak boşa gitmeyecek” dedi.
“Keşke dememek ve dedirtmemek için”
Kaymakam Kaya, yaptığı konuşmada, “1960’da da bizim büyüklerimizin gözyaşlarıyla hicapla ağlayarak anlattıklarında içlerinden geçen her kelimede keşke ifadesini kullanan kayıp bir nesilden sonra gelen bizler, bu milletimiz bir daha keşke dememek ve dedirtmemek için milyonlar tek bir vücut oldu. Tek bir ordu oldu, tek bir polis oldu ve en kansız şekilde o yapılmak istenen hain hareketi, hain hamleyi, teşebbüsü, şarlatanlığı milletimizin gayretleriyle bertaraf etmiş olduk. Bundan böyle daha dikkatli ve daha seçici olmalıyız. Sizleri komşunuzda, mahallenizde bu durumlara dikkat etmeye davet ediyorum. Çünkü bugün paralel olur, bugün hain olur, yarın başka bir şey olur. Mezhep olur, din olur, bölge olur, başka oyunlarla, başka düşüncelerle karşımıza çıkarlar. Anadolu’nun sekiz bin yıllık makus tarihinde bunlar vardır. Bu coğrafyada yaşamanın zorluğu budur, biz buna talip olduk, buna da pişman değiliz. Güzel bir coğrafya. Bu coğrafya atalarımızdan bize mirasdır. Kimseye verilecek yurdumuz yoktur. Suriye’den, civar ülkelerden tarih boyunca mazlum ve mağdur her milletin, her insanın sığınmış olduğu bizim gideceğimiz başka bir coğrafya yoktur. Bu ülkeyi kimseye vermeyeceğiz. Hepimiz tek yüreğiz. Bütün partilerimizle, bütün seçilmişlerimizle, bütün atanmışlarımızla biz el birliğiyle, güç birliğiyle buradayız. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.