Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Belediyesinin 2018 bütçesi 145 milyon TL

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Altınordu Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 145 milyon TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu Belediyesinin 2018 bütçesi 145 milyon TL

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Altınordu Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 145 milyon TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumu Altınordu Belediye Meclis Salonunun tadilatta olması sebebi ile Ordu Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (OSKİ) hizmet binasında ki salonda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında Altınordu Belediyesinin 2018 yılı bütçesi görüşüldü. Yapılan toplantıda Altınordu Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 145 milyon TL olarak belirlendi ve oy çokluğu ile kabul edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2018 yılı bütçesinin 145 milyon TL olarak belirlendiğini söyledi. 2018 yılı bütçesinde gerçekleşme oranını yukarıya, bütçe büyüklüğünü de aşağıya çekmeyi hedeflediklerinin altını çizen Başkan Tekintaş, aradaki mesafeyi kapatıp bütçe açığı bırakmadan, denk hale getirecek çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona ererken Kasım Ayı Meclis toplantısının ise 3 Kasım Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.