Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınışık: "Türkiye’nin Her Yerinde Yürekler Yanıyor"

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emre Altınışık, Türkiye’de son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, “Cumhuriyete ve Atatürk’e sahip çıkmak Türkiye’nin önündeki sorunların çözümü için çok...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emre Altınışık, Türkiye’de son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, “Cumhuriyete ve Atatürk’e sahip çıkmak Türkiye’nin önündeki sorunların çözümü için çok önemli ve derhal uygulanması gereken acil bir reçetedir” dedi.
Altınışık, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Büyük Taarruz ve Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen Gençlik Kampı için Afyonkarahisar’a geldi. Büyük taarruzun başladığı Kocatepe’ye kamp için gitmeden önce derneğin Afyonkarahisar şubesinde bir basın toplantısı düzenleyen Altınışık, gündemi değerlendirdi. Türkiye’nin son günlerde önemli ve ciddi sorunlarla uğraştığına işaret eden Altınışık, şöyle konuştu: “Geleneksel hale getirdiğimiz Gençlik Kampı için Afyonkarahisar’dayız. Afyon Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardır. 30 Ağustos Zafer Haftası sürecine girerken ülkemizde yaşanan olaylara baktığımız zaman Atatürk’e ve onun getirdiği kazanımlara, değerlere sahip çıkmanın ülkemiz açısından yaşamsal bir öneme sahip olduğunu görmekteyiz. Cumhuriyet ve Atatürk’e sahip çıkmak Türkiye’nin önündeki sorunların çözümü için çok önemli ve derhal uygulanması gereken acil bir reçetedir. Bunu Afyon’da, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda haykırıyoruz."
Atatürk devrimleri ve kazanımlarına verilen önemin artırılması gerektiğini anlatan Altınışık, sözlerini şöyle sürdürdü: "45 günlük süreçte yaşanılanlara baktığımız zaman 57 şehit, 136 yaralımız yani gazimiz var. Bu akan kan Atatürk’ün rotasından uzaklaşmış, başkalaştırılmış, dönüştürülmüş Türkiye siyasetinin bir sonucudur. Çözüm süreci diye başlanan, eş başkanlıkla başlanan bu süreçle Türkiye’ye karşı dışarıda üretilen reçetenin çok acı sonucunu görüyoruz. Her ocağa şehit düşmektedir, sadece şehit aileleri yanmamaktadır. Türkiye’nin her yerinde yürekler yanmaktadır, bunun vebali siyasilerdedir. Siyasetin çözüm üretemediği bir noktada Türkiye’nin önündeki sorunların, sıkıntıların daha da ağırlaştığını görmekteyiz. Siyasiler Atatürk’e sırt dönmeden Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulmalıdır.”
Açıklamaların ardından kente gelen 100’e yakın dernek üyesi genç kamp kurmak için akşam saatlerinde Kocatepe’ye gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.