Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınçınar Gençlik Derneği’nden İhlas Vakfı’na ziyaret

Altınçınar Gençlik Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’ı vakfın Yenibosna’daki merkezinde ziyaret etti.Görüşmede, Altınçınar Gençlik Derneği Başkanı Bünyamin Ekmen’e yönetim kurulu üyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınçınar Gençlik Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’ı vakfın Yenibosna’daki merkezinde ziyaret etti.
Görüşmede, Altınçınar Gençlik Derneği Başkanı Bünyamin Ekmen’e yönetim kurulu üyeleri Av. Cüneyt Özçelik, Halil İbrahim Helvacı eşlik ederken, İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof.Dr. Mustafa Çetin Varlık, Hakikat Kitabevi Genel Müdürü Osman Karabıyık ve İhlas Vakfı Gençlik Sorumlusu Osman Birpınar hazır bulundu.
Ziyarette, Altınçınar Gençlik Derneği Başkanı Bünyamin Ekmen, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Dernek olarak amaçlarının değer sahibi gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Ekmen, “Bu hedef doğrultusunda gençlerimizin milli ve manevi bilgilerini en iyi şekilde öğrenip, öğrendikleri ile kendilerini geliştirmelerine destek oluyoruz. İçinde bulunduğumuz asrın meselelerine hâkim, mesleğinde donanımlı ve zirveyi hedefleyen, ailesi, milleti ve dini için sorumluluk sahibi özetle “Değer’li Gençlik” yetişmesi gayesi ile faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.
İhlas Vakfı ile gençliğin yetişmesi noktasında işbirliği yapmayı hedeflediklerini söyleyen Ekmen, İhlas Vakfı yurtlarında kalan öğrencilere yönelik alanlarına uygun toplantı ve seminerler yapabileceklerini belirtti.
İhlas Vakfı Başkanı Av. Mehmet Okyay da, Altınçınar Gençlik Derneği Başkanlığı görevine yeni başlayan Bünyamin Ekmen’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, İhlas Vakfı ile hedef birliği yapan Altınçınar Gençlik Derneği ile ortak gençlik projelerine imza atacaklarını kaydetti.
İhlas Vakfı hakkında bilgiler veren Okyay, yurt içinde 38 öğrenci yurdu ile 3500, yurt dışında 17 öğrenci yurdu ile 500 toplamda 4000 öğrenciye hizmet verdiğini, 33 ülkeden gelen, 300 civarında öğrenciyi yurtlarda barındırdıklarını, yurt dışında 14 ayrı ülkede faaliyetlerinin bulunduğunu söyledi
Okyay son olarak, “İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ağabeyimizin kuruluşta İhlas kültürünün bir parçası olarak bildirdiği “Olgun Müslüman, iyi insan bulunduğu ülkenin kanunlarına uyar, suç işlemez, devlete isyan etmez. Aynı zamanda dinimizin emir ve yasaklarına uyarak günah işlemez” düsturu çerçevesinde yurtlarımıza kalan öğrencilerimizin ailesine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmesine gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.