Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alt yapı çalışmaları sayesinde yollarda su kalmadı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen altyapı çalışmaları neticesinde yollarda su birikintileri oluşmadı.Şehrin büyük bir kısmında tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra, son iki gündür...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alt yapı çalışmaları sayesinde yollarda su kalmadı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen altyapı çalışmaları neticesinde yollarda su birikintileri oluşmadı.

Şehrin büyük bir kısmında tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra, son iki gündür yağan yağışlardan dolayı Adıyaman Belediyesinin Alo 153 hattı ile Beyaz Masa birimine gelen su baskını ihbarları geçtiğimiz yıllara oranla oldukça düşüş yaşandı. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, şehir genelinde 30 yıldır yenilenmediği için artık çökme noktasına gelen altyapıyı yenilemek için başlattıkları çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve yapılan çalışmanın faydalarını görmeye başladıklarını söyledi. Başkan Kutlu, “17 Ocak Çarşamba günü başlayan ve meteoroloji müdürlüğü tarafından Çarşamba günü 08.00 ila Perşembe günü 03.00 saatleri arasında yapılan ölçümlere göre metrekareye düşen 12 kilogramlık yağış miktarına rağmen Alo 153 hattı ile Beyaz Masa’ya ulaşan su baskını sayısının normal günde gelen şikayet sayısını geçmedi” dedi.

Daha önce her yağışta su baskını yaşanan mahallelerde yaşayan vatandaşlar ise bu yağışlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadıklarını dile getirerek, Başkan Kutlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.