Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya Başkonsolosluğu Önünde Yoğun Güvenlik Önlemi

Almanya Parlamentosu tarafından sözde Ermeni soykırımı tasarısının onaylanmasının ardından alarma geçen polis, Almanya Başkonsolosluğu önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Eylem yapılabileceği bilgisi üzerine konsolosluğun bulunduğu...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya Parlamentosu tarafından sözde Ermeni soykırımı tasarısının onaylanmasının ardından alarma geçen polis, Almanya Başkonsolosluğu önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Eylem yapılabileceği bilgisi üzerine konsolosluğun bulunduğu caddenin bir bölümünü bariyerle araç trafiğine kapatan polisin bekleyişi sürüyor.
Almanya Parlamentosu tarafından bugün sözde Ermeni soykırımı tasarısının onaylanması nedeniyle İstanbul’da polis, başta Almanya Başkonsolosluğu olmak üzere Alman kurum ve kuruluşları önünde eylem yapılabileceği bilgisi üzerine alarma geçti. Akşam saatlerinde Almanya Başkonsolosluğu önünde eylem yapılabileceği bilgisini alan polis, konsolosluğu adeta ablukaya aldı. Konsolosluğun bulunduğu Gümüşsuyu İnönü Caddesi’nin bir bölümü bariyerle araç trafiğine kapatıldı. Konsolosluğun önüne ise çok sayıda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve çevik kuvvet polisi konuşlandırıldı. Polis, olası eylemler için konsolosluk önündeki bekleyişini sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.