Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alican anısına çekişmeli turnuva

Bursa’da 2015 yılında vefat eden gazeteci Alican Tarakçıoğlu anısına Konsol Oyun Evi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla Play-station Fifa18 turnuvası düzenlendi.Özlüce Mahallesi’ndeki Konsol Oyun Evi’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alican anısına çekişmeli turnuva

Bursa’da 2015 yılında vefat eden gazeteci Alican Tarakçıoğlu anısına Konsol Oyun Evi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla Play-station Fifa18 turnuvası düzenlendi.

Özlüce Mahallesi’ndeki Konsol Oyun Evi’nde düzenlenen turnuva keyifli dakikalar yaşattı. Organizasyonda BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç, aynı zamanda BGC yönetim kurulu üyesi de olan TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile genç yaşta vefat eden Alican Tarakçıoğlu’nun babası Sefa Tarakçıoğlu da yer aldı.

Kuraların çekilmesinin ardından yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Çift maçlı sistemin ardından çeyrek final ve yarı final maçları da çekişmeli anlara sahne olurken, final maçında heyecan üst seviyeye çıktı.

Uzatmalara giden karşılaşmada rakibini yenmeyi başaran Murad Gülcemal turnuvanın şampiyonu oldu. Gülcemal’e plaketini Alican Tarakçıoğlu’nun babası Sefa Tarakçıoğlu takdim etti.

Final maçını kaybederek ikinci olan Gökhan Kanar ise başarı plaketini TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi sundu. Turnuvanın üçüncüsü olan Hakan Hogalar ise plaketini Konsol Evi’nin sahibi Ebubekir Yüce’den aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.