Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaşehir’de mezarlıklara yenileme çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesinde mezarlıkların yenilenmesi, çevre duvarlarının yapımı ve gasilhane yenilemesi için temaslarda bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alaşehir’de mezarlıklara yenileme çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesinde mezarlıkların yenilenmesi, çevre duvarlarının yapımı ve gasilhane yenilemesi için temaslarda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Hüseyin Güner ile birlikte Alaşehir ilçesindeki gasilhane ve mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde gasilhanedeki eksikler tespit edildi. Daha sonra Alaşehir Serinyayla Mezarlığı’na geçildi. Mezarlığın 400 metre uzunluğundaki başlayan duvar yenileme çalışmasını inceleyen Büyükşehir ekibi, Tepeköy Mahallesi mezarlık sınırlarını da belirledi ve gömü alanı genişletilmesiyle ilgili çalışma yapıldı. Ardından Alaşehir Türkmenköy Mahalle Mezarlığı da, genişletme çalışması için yerinde incelendi buraya da tesviye çalışmasının yapılacağı belirtildi. Çalışma için Kula’daki bakım onarım ekibi, Sarıgöl’deki bakım onarım ekibi ve Alaşehir ekibinin ortak çalışacağı ve çalışmanın hızlı bir şekilde tamamlanacağı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.