Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da mahkum yakınlarının cezaevi önünde bekleyişi devam ediyor

ANTALYA (İHA) – Antalya Mahmutlar Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde toplanan bazı mahkumların yakınları, serbest kalacak hükümlüleri bekliyor.Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANTALYA (İHA) – Antalya Mahmutlar Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde toplanan bazı mahkumların yakınları, serbest kalacak hükümlüleri bekliyor.
Resmi Gazete’de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanuna eklenen geçici madde uyarınca Alanya Mahmutlar Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda işlemleri tamamlanan hükümlüler tahliye ediliyor. Cezaevi girişinde mahkum yakınları sabırsızlıkla beklemeye devam ediyor. 500 hükümlünün bölümler halinde hafta sonuna kadar tahliye edileceği belirtildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklamasının ardından cezaevi önüne gelerek beklemeye başladıklarını belirten Bekir Alakaya, "Saatlerdir bekliyoruz. Gece saatlerinde ilk grup çıktı. Hala bekliyoruz. Ne zaman çıkacağını da bilmiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.