Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları

Alanya Belediyesi yol düzenleme ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Oba Mahallesi’nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.Çalışmalar kapsamında yeni...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya’da kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları

Alanya Belediyesi yol düzenleme ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Oba Mahallesi’nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yeni açılan 20 metrelik imar yolunda kavşak düzenleme çalışması yapılırken, Araştırma Hastanesi çevresi, Oba yolunda kaldırım çalışmasını sürüyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Diş Hastanesi ile Metro Market arasında 20 metrelik imar yolu ile Gazipaşa Caddesi’ne bağlantılarının yapılarak hizmete sunulduğunu söyledi. Başkan Yücel, “Bölgede yol, kaldırım, üstyapı ve altyapı alanında çok ciddi bir çalışma yürüttük. O bölgeye taşınan Araştırma Hastanesi daha faaliyete geçmeden vatandaşlarımızın ulaşım konusunda her hangi bir sorun yaşamamaları için gerekli tüm çalışmayı yaptık. Şu an yeni açtığımız imar yolunun Metro Market önünde son çalışmalarını yapıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.