Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aladağ’daki yangında yaralanan çocuklar da duruşmaya getirildi

Adana’nın Aladağ ilçesinde 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınıyla ilgili, aralarında yurt müdürünün de bulunduğu tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada bugünkü ilk duruşmaya, yangında yaralanan 4 çocuk da katıldı.Aladağ’da...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aladağ’daki yangında yaralanan çocuklar da duruşmaya getirildi

Adana’nın Aladağ ilçesinde 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınıyla ilgili, aralarında yurt müdürünün de bulunduğu tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada bugünkü ilk duruşmaya, yangında yaralanan 4 çocuk da katıldı.

Aladağ’da 29 Kasım 2016’da ortaokulda okuyan kız öğrencilerinin kaldığı bir cemaate bağlı yurtta kalan 10’u öğrenci toplam 12 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı yurt yangını faciasında tutuklu sanıklar yurt müdürü Cuma Ali Genç, dernek görevlileri İsmail Uğur, Mahir Kılıç, Mahmut Deniz, Mustafa Öztaş, Ramazan Dede ve Ramazan Keleş, Kozan 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

Duruşma salonu yetersiz kalınca Kozan Ticaret Odası (KTO) toplantı salonuna taşınan mahkemeye, yangında yaralanan 4 mağdur çocuk da getirildi.

Duruşma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.