Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akut 20. yılını kutluyor

Bir çok arama kurtarma hikayesinin gönüllü kahramanı AKUT, 20. yılına özel yaşanmış AKUT vakalarından, gönüllü sanatçılar ve yapım ekiplerinin desteği ile 4 farklı film hazırladı. Dolunay Soysert, Songül Öden, Kenan Ece ve Rıza Kocaoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir çok arama kurtarma hikayesinin gönüllü kahramanı AKUT, 20. yılına özel yaşanmış AKUT vakalarından, gönüllü sanatçılar ve yapım ekiplerinin desteği ile 4 farklı film hazırladı. Dolunay Soysert, Songül Öden, Kenan Ece ve Rıza Kocaoğlu, 4 yaşanmış hikayenin kahramanına anlatımlarıyla hayat verdi.
20. yıl için çekilen filmlerde, yaşanmış olaylarda AKUT’un müdahalesi ile hayata tutunan 4 farklı karaktere hayat veren Dolunay Soysert, Songül Öden, Kenan Ece ve Rıza Kocaoğlu, tiyatral anlatımları ile izleyenleri etkisi altına alıyor. İnternette ve kamu spotu olarak televizyonda yer alan bu videolarda; trafik kazasında arabaya sıkışmış olan eşini gören kadının kurtarma çabası, kar altında kalan doğumu başlayan bir kadının hayatla olan savaşı, selde ölmek üzere olan köpeği kurtarmak için akıntıya kapılan bir adamı ve depremde eşi göçük altında kalan bir adamın çaresizliği ve umuda yeniden sarılışları gözler önüne seriliyor. Yapımcılığını Böcek Yapım’ın, yönetmenliğini Enes Erkan’ın üstlendiği projenin mutfağında ise pek çok gönüllü katkıda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.