Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş, akademik odalarla ‘Bursa’yı konuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, akademik odaların yöneticileriyle Dobruca’da bir araya geldi. 2.5 saat süren toplantıda ‘Bursa için neler yapılabilir?’ sorusunun cevabının arandığını belirten Başkan Aktaş, “Daha iyiye...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş, akademik odalarla ‘Bursa’yı konuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, akademik odaların yöneticileriyle Dobruca’da bir araya geldi. 2.5 saat süren toplantıda ‘Bursa için neler yapılabilir?’ sorusunun cevabının arandığını belirten Başkan Aktaş, “Daha iyiye ulaşmanın derdindeyiz. Bunun için de tüm tarafları, özellikle de teknik insanları dinliyoruz. Hedefimiz, bugünkünden çok daha modern ve nitelikli bir Bursa” dedi.

Dobruca Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, belediye bürokratları, harita ve kadastro mühendisleri, inşaat, jeofizik, mimarlar ve şehir plancıları oda temsilcileri ile belediye meclisi imar komisyonu üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’ya hizmet eden akademik oda temsilcileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. Bunun meslek örgütleriyle yapılan ilk görüşme olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, “Daha önce lokal temaslarımız vardı ama bu toplu ilk görüşmemiz oldu. 2.5 saatlik beyin fırtınasında bulunduk. ‘Nasıl bir Bursa görmek istiyoruz?’ Bu sorunun cevabını aradık. Daha iyiye ulaşmak için öncelikler nelerdir, bunu tartıştık. Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Aktaş, açıklamasında, Bursa’yı ortak akılla yönettiklerine işaret etti. Bu anlamda tartışmalı, eksik ya da daha verimli olabilecek konuların taraflarını mutlaka dinlediklerini vurgulayan Başkan Aktaş, “Buna göre vizyon ortaya koyuyor ve yol haritası belirliyoruz” şeklinde konuştu. Bursa’nın güzel fakat bir o kadar da sıkıntıları bulunan bir şehir olduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Yaşanan problemleri gidermek ve daha güzel bir Bursa ortaya koyabilmek adına, akademik odaların görüşleri benim için önemliydi. Bugün düşüncemizi gerçekleştirdik ve birbirinden güzel bilgiler edindik” ifadelerini kullandı.

Başkan Aktaş, farklı taraf ve konularla yeniden bir araya gelip, benzer toplantıları sürdüreceklerini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.