Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksakallı Mevlidle anıldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü hakka uğurlanan, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın kardeşi ve Gazeteci Vahdet Nafiz Aksu’nun teyzesinin oğlu Merhum Sezai Aksakallı Lalapaşa Camisinde okutulan Hatim ve Mevlitle anıldı. Dua ve gözyaşlarının...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksakallı Mevlidle anıldı

Geçtiğimiz Cumartesi günü hakka uğurlanan, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın kardeşi ve Gazeteci Vahdet Nafiz Aksu’nun teyzesinin oğlu Merhum Sezai Aksakallı Lalapaşa Camisinde okutulan Hatim ve Mevlitle anıldı. Dua ve gözyaşlarının buluştuğu, Erzurum İl protokolüve çok sayıda Erzurumlunun katıldığı mevlid sonrasında, Korgeneral Zekai Aksakallı Cami avlusunda helva ikramında bulundu.

Dadaşlara minnettarız

Korgeneral Zekai Aksakallı, Erzurum halkının tüm kesimleriyle, birlik, beraberlik ve kardeşlik hassasiyeti içinde acılarını paylaştığını, kardeşinin vefat haberinden itibaren ahire uğurlanması ve taziye safhasında dadaşların kendilerini bir an bile yalnız bırakmadığını kaydederek, ‘Yüce milletimizi tarif eden duyarlılıkları yaşatan ve yürek sızımızı dindirmek için destek ve dualarını esirgemeyen dadaşlara minnettarız.’ dedi.

Erzurumluların yüksek hassasiyeti

Taziyeler sonrasında şükran duygularını paylaşan Korgeneral Aksakallı, ‘Cenaze namazına katılan, taziyelerini bizzat gelerek ve ya çeşitli iletişim vasıtalarıyla ileterek acımızı paylaşan, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız ve Sayın Başbakan Yardımcılarına, Sayın Genel Kurmay Başkanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımız ve diğer Sayın Bakanlarımıza, Sayın Kuvvet Komutanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Emniyet Genel Müdürümüz ve Emniyet Teşkilatı mensuplarına, Sayın Valimize, 9’uncu Kolordu Komutanı ve Garnizon Komutanına, Mülki ve Askeri Erkâna, Erzurum Protokolü’ne, Belediye Başkanlarına, yakın ilgisini esirgemeyen Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör ve Akademisyenlerine, Erzurum Bürokrasisine; elim bir kaybın hassasiyetinin en yüksek olduğu ilk günden itibaren özel alakalarını esirgemeyen, tüm cenaze işlemleri ve taziye sürecinde bize ev sahipliği yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’e ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına; kardeşimin ahirete uğurlanmasından taziye safhasına kadar her türlü organizasyonu gerçekleştiren ve kalbi bir destek sunan Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. ve Yöneticisi Emre Yaylalı ve onun şahsında emek sarf eden kardeşlerimize, Sivil Toplum Kuruluşları Yönetici ve Mensuplarına; dostluklarını daima içtenlikle sergileyen Erzurum Basın camiasına, yurdun dört bir yanından bizzat gelerek veya arayarak acımızı kalben paylaşan, vefa ve kahramanlık timsali kadirşinas milletimiz ile Aziz Dadaşlara, Ailem adına kalbi şükran, minnet ve saygılarımı sunarım. ‘ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.