Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akordiyon Çalarak Avrupa’yı Dolaşıyorlar

Avrupa’yı gezmek için Rusya’nın St. Petersburg kentinden yola çıkan Rus çift, Yalova’ya da uğradı. 2 hafta boyunca Yalova Kurtköy’de minibüs içerisinde yatıp kalkan çift, akordiyon çalarak kazandıkları parayla benzin alıp yolculuklarına...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’yı gezmek için Rusya’nın St. Petersburg kentinden yola çıkan Rus çift, Yalova’ya da uğradı. 2 hafta boyunca Yalova Kurtköy’de minibüs içerisinde yatıp kalkan çift, akordiyon çalarak kazandıkları parayla benzin alıp yolculuklarına devam edeceklerini söyledi.
Rusya vatandaşı Maria ve Victor Rudenko çifti geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Avrupa’yı gezmek için yola çıktı. St. Petersburg’dan başlayan yolculuk sırasıyla Finlandiya, İsveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Portekiz, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Karadağ, Makedonya ve Yunanistan’ın ardından Türkiye ile devam etti. İstanbul’un ardından Yalova’ya geçen çifti Kurtköy’de bir aile misafir etti. 2 hafta boyunca Türk ailenin yanında kalan Rus çift yemek karşılığı bahçıvanlık yaparak aileye yardım etti. Boş zamanlarında ise kent merkezinde akordiyon çalarak para toplayan çift kazandıkları parayla benzin alıp yollarına devam edeceklerini söyledi. Rus çiftin Türkiye’den sonraki duraklarının Bulgaristan, Macaristan, Romanya ve Belarus olacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.