Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi tanıtıldı

Çanakkale’nin fikir önderleri, ’Akıllı Şehirler Semineri’nde bir araya geldi.Çanakkale’yi akıllı şehir yapmak için Kale Grubu ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından hazırlanan ‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi İl Özel İdaresi toplantı...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi tanıtıldı

Çanakkale’nin fikir önderleri, ’Akıllı Şehirler Semineri’nde bir araya geldi.

Çanakkale’yi akıllı şehir yapmak için Kale Grubu ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından hazırlanan ‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan seminerle tanıtıldı. Seminere Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale İl Özel İdare Genel Sekreteri Can Aksoy ve STK temsilcileri katıldı. Seminerde Kale Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özler Kıroğlu ve Türkiye Bilişim Vakfı Genel Sekreter Çağdaş Ergin birer konuşma yaparak, projeyle ilgili düşüncelerini aktardı. ‘Aklım Fikrim Çanakkale’ Projesi’nin Çanakkale için uygun bir proje olduğunu ifade eden Vali Orhan Tavlı, projeye gereken desteği vereceklerini belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen Novusens İnovasyon ve Girişimcilik Enstitüsü Kurucusu Berrin Benli, ‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Proje kapsamında şehrin mevcut durumu tespit edilecek. İkinci fazda yerel paydaşların desteğiyle ihtiyaçlar belirlenecek. Çalışma sonucu ortaya çıkacak akıllı şehir vizyonu, uygulama için kamuoyu ve karar vericilerle paylaşılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.