Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkent Mahallesi’ne Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi’nde yapımı devam eden ’yürüyüş ve bisiklet yolu’ çalışmalarını yerinde inceledi.Vatandaşları bisiklet kullanmaya davet eden Başkan Saraçoğlu, araç sürücülerinin de bisiklet kullanıcılarına...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akkent Mahallesi’ne Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi’nde yapımı devam eden ’yürüyüş ve bisiklet yolu’ çalışmalarını yerinde inceledi.

Vatandaşları bisiklet kullanmaya davet eden Başkan Saraçoğlu, araç sürücülerinin de bisiklet kullanıcılarına daha fazla hassasiyet göstermesini istedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Belediye olarak daha yaşanabilir bir Kütahya için çalışıyoruz. İl sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelere dokunarak farklı yaşam alanları yaratmaya devam ediyoruz. Kütahya’nın geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istiyoruz. Bu kapsamda imar planına uygun cadde ve sokaklarda bisiklet yolu çalışmalarına başladık.

Kütahya Belediyesi olarak şehrimizin spor ve yürüyüş alışkanlığı kazandırmak için yaptığımız Akkent Mahallesi Bisiklet Yolu boyaması tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Akkent Mahallesi Bisiklet yolu haricinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda OEDAŞ’ın yürüttüğü elektrik hatlarının yeraltına alınması sonrası burada da Bisiklet yolu yapım çalışmalarımıza başlayacağız. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Kütahya için hep birlikte çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.