Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncılar Hava Üssü’nde yakalanan öğretim üyesi açığa alındı

Darbe girişimi sırasında Ankara’da Akıncılar Hava Üssü’nde yakalanan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz hakkında soruşturma başlatılarak, açığa alındı.Sakarya Üniversitesi’nden yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sırasında Ankara’da Akıncılar Hava Üssü’nde yakalanan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz hakkında soruşturma başlatılarak, açığa alındı.
Sakarya Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, "15 Temmuz 2016 Cuma günü gecesi demokrasi ve anayasal düzene karşı gerçekleştirilen darbe girişimi ve terör eylemleri esnasında, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz, Ankara Akıncılar Hava Üssü’nde yakalanmış ve tutuklanmıştır. FETÖ terör örgütüyle irtibatlı olduğu tespit edilen Adil Öksüz hakkında Rektörlüğümüz de soruşturma başlatmış ve açığa almıştır. Bundan sonra Üniversitemizde bu terör örgütüne mensup olduğu tespit edilmekte olan diğer kişiler hakkında da gerekli yasal işlemler ivedilikle uygulanmaya devam edilecek ve kamuoyumuz bilgilendirilecektir" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.