Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar Kent Konseyinde Hüsnü Kahraman güven tazeledi

Akhisar Kent Konseyinin seçimli genel kurulunda başkanlığa 61 oy alan mevcut başkan Hüsnü Kahraman yeniden seçildi.2017 yılı Akhisar Kent Konseyi seçimli genel kurul toplantısı Akhisar Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Kent Konseyi Genel Sekreteri...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Kent Konseyinde Hüsnü Kahraman güven tazeledi

Akhisar Kent Konseyinin seçimli genel kurulunda başkanlığa 61 oy alan mevcut başkan Hüsnü Kahraman yeniden seçildi.

2017 yılı Akhisar Kent Konseyi seçimli genel kurul toplantısı Akhisar Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Ak tarafından başlatılan seçimli Kent Konseyi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Akhisar Kent Konseyinin seçimli genel kurulunda 109 delegeden 89’u katıldı. 2 dönem ve 3 yıl görev yapacak organların seçiminin yapıldığı genel kurulda ilk olarak divan seçimine geçildi ve Divan başkanlığına Kemalettin Pehlivan, üyeliklere ise Mustafa Güral ve Müjde Kaya Alaca seçildi.

Divan başkanı Kemalettin Pehlivan başkanlığında yürütülen Kent Konseyi dördüncü maddesi olan açık oylama ile seçilecek Kent Konseyi başkanı seçimine geçildi. Kent Konseyi Başkanlığına eski başkan Hüsnü Kahraman ve Cem Bayrak aday olduklarını açıkladı. Yapılan açık oylamada Cem Bayrak 21 oy alırken Hüsnü Kahraman ise 61 oy alarak tekrar Kent Konseyi başkanlığına seçildi.

Ardından yürütme kurulu üyelerinin seçimine geçildi ve yapılan kapalı oylama seçimine göre yürütme kuruluna, Müjde Kaya Alaca, Hande Nur Tekin Alemdar, İhsan Gümüş, Mustafa Güral, Figen Saklıca, Pınar Güney ve Mustafa İnceboz seçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.