Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akgül, Mamaklı müteahhitlerle iftarda buluştu

Ramazan ayının başından itibaren mahalle iftarlarında vatandaşları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği iftar programlarına da katılıyor.Akgül, kısa adı MİM-DER olan Mamak İnşaat...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ramazan ayının başından itibaren mahalle iftarlarında vatandaşları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği iftar programlarına da katılıyor.
Akgül, kısa adı MİM-DER olan Mamak İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından verilen iftar yemeğine katılarak Mamaklı müteahhitlerle birlikte iftar yaptı. Programda bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son dönemde yaşanan terör saldırılarına değinerek, “Bizler birlik olduğumuz müddetçe terör asla ama asla amacına ulaşamayacak.” dedi. Mamak’ta yaşanan değişim ve dönüşümde müteahhitlerin önemli bir rolü olduğunu dile getiren Akgül sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldikten sonra müteahhitlerle karşılıklı istişarelerde bulunarak uyumlu bir şekilde çalıştık. Mamaklı müteahhitlerimize yakışır bir hizmet binasını inşallah hep beraber Mamak’a kazandıracağız.”
Programda bir konuşma yapan MİM-DER Başkanı Hamza Can, “Mamak’ta çok şeyler değişti. Yıllar önce bizlere ‘Mamak’ta niye yatırım yapıyorsunuz’ diye soranlar bu gün Mamak’ta yatırım yapmak için arsa arıyor. İşte bu değişimin mimarı ve bizlerin her zaman destekçisi olan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.