Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akel imzası İzmir’de

Ünlü oyuncu ve sunucu Ebru Akel, kendi imzası olan elbise ve ürünlerinin satıldığı mağazası “Akel’s by Ebru Akel” i İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açtı.Kendi imzasını taşıyan...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akel imzası İzmir’de

Ünlü oyuncu ve sunucu Ebru Akel, kendi imzası olan elbise ve ürünlerinin satıldığı mağazası “Akel’s by Ebru Akel” i İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açtı.

Kendi imzasını taşıyan elbise ve abiye kıyafetleri de basın mensupları önünde tanıtan Ebru Akel, kıyafetlerin günün her saati kadınların için adeta vazgeçilmez parçalar olacağını ifade etti. Akel, “Akel’s by Ebru Akel’deki parçalar, günün her saati kadınlarımızın şıklığı ve rahatı için tasarlandı. Günümüzde insanların çok meşgul olduklarının altını çizen Akel, “İş hayatı, günlük koşuşturmalar çoğu zaman kıyafet değiştirmeye imkan sağlayamıyor. İnsanlarımız artık işten çıktıktan sonra kıyafet değiştirip başka bir etkinliğe ya da davete gidemiyor. Kısacası kıyafet değiştirmeye zaman ayıramıyor. Ancak buradaki kıyafetler ve elbiseler tam da bu ihtiyacı düşünerek tasarlandı. Kadınlarımız özellikle hem iş hayatında hem de gece hayatında gayet şık olacaklar. Bu elbiseleri gündüz işlerinde rahatlıkla giyebildikleri gibi, bir iki küçük detayla ya da aksesuarla birlikte gece de şıklıkta bir numara olacaklar” dedi.

Kadınların şık ve zarif olmak zorunda olduklarını ifade eden Akel, “Kendisini özel kılan bu güzel parçalarla da şıklıklarını tamamlayacaklar” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.