Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçakoca’da Denizcilik Festivali düzenlendi

Akçakoca’da düzenlenen Denizcilik Festivalinde bir çok sportif alanda yarışmalar oldu.Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramının Ramazan ayı içerisine gelmesi nedeniyle, bugün Denizcilik Festivali düzenlendi....

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akçakoca’da düzenlenen Denizcilik Festivalinde bir çok sportif alanda yarışmalar oldu.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramının Ramazan ayı içerisine gelmesi nedeniyle, bugün Denizcilik Festivali düzenlendi. Festivale Düzce Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Kaymakam Mehmet Özer, STK temsilcileri çok sayıda sporcu ve yarışmacının yanı sıra izleyici katıldı. Festival kapsamında, 50, 200 ve 500 metre yüzme yarışmaları, tek çift ve 6 tek olmak üzere kürek çekme yarışmaları, halat çekme yarışları ilgiyle izlendi. Ördek kapmaca yarışmasına 32 sporcu katıldı. 50 metre uçan ördek bir genç tarafından alındı.
Yağlı direkten Türk bayrağı kapmaca yarışmasına halk ilgiyle izlerken 20 sporcu yarıştı. Türk bayrağını alan genç, bayrağı denizde salladı ve bol alkış aldı.
Düzenlenen festivalde başarılı olan gurup ve sporculara, Vali Ali Fidan, ve protokol tarafından kupalar, madalyalar ve paranın yanı sıra çeyrek altın gibi ödüller verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.