Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akaryakıt Çalışanlarından Örnek Davranış

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir benzin istasyon çalışanları, buldukları para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.Edinilen bilgiye göre, E96 karayolu üzerindeki Sönmez Petrol çalışanları bir müşterinin para dolu cüzdanını istasyonda unuttuğunu...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Salihli ilçesinde bir benzin istasyon çalışanları, buldukları para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, E96 karayolu üzerindeki Sönmez Petrol çalışanları bir müşterinin para dolu cüzdanını istasyonda unuttuğunu fark etti. Benzin çalışanları ise durumu hemen polise arayarak haber verdi. Poliste tutanak karşılığı benzin istasyonundan para dolu cüzdanı teslim aldı.
Cüzdanın sahibine ulaşmak için harekete geçen Salihli Polisi, cüzdanın sahibinin ise Niğdeli bir aileye ait olduğuna ulaştı. İzmir’de oldukları öğrenilen Niğdeli Aile, benzin istasyonuna gelerek para dolu cüzdanı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’dan teslim aldı.
Niğdeli aile de bu duyarlı davranışlarından petrol çalışanlarına teşekkür etti. Örnek davranışlarından dolayı Sönmez Petrol çalışanları Veysel Durmuş ve Orhan Yıldız ile istasyon sahibi Ahmet Sönmez’e teşekkür eden Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, “Bu duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu davranışın herkese örnek olmasını ümit ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.