Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partililerden Amerikan Derneği önünde FETÖ protestosu

İzmir’de bulunan Amerikan Kültür Derneği önünde toplanan AK Partililer, açtıkları ‘Eyy ABD, Tükiye’ye dostsan şayet, hain FETÖ’yü bize teslim edin’ yazılı dev pankart açtı.Bugün saat 14.00 sıralarında, Çankaya’da bulunan Amerikan...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de bulunan Amerikan Kültür Derneği önünde toplanan AK Partililer, açtıkları ‘Eyy ABD, Tükiye’ye dostsan şayet, hain FETÖ’yü bize teslim edin’ yazılı dev pankart açtı.
Bugün saat 14.00 sıralarında, Çankaya’da bulunan Amerikan Kültür Derneği önünde toplanan AK Parti Karabağalar İlçe teşkilatı üyesi yaklaşık 30 kişi, terör örgütü ele başı Fetullah Gülen’i teslim etmeyen Amerika’yı protesto etti. Dernek önünden açılan dev pankarttaki ‘Eyy ABD, Tükiye’ye dostsan şayet, hain FETÖ’yü bize teslim edin’ yazısı dikkat çekti. Grup adına açıklama yapan AK Parti Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, "Amerika’ya sesleniyoruz; Türkiye’yi dost olarak biliyorsanız, hain FETÖ’yü bu ülkeye teslim etmelisiniz. Şayet bizi dost olarak kabul etmiyorsanız, onu bize teslim etmezseniz, bu sizin Türkiye’ye düşmanlığınızı ifade eder, onu da Amerika’ya değil hiçbir dünya ülkesine tavsiye etmeyiz. Biz yüzyıllardır dünyaya adaleti yaymış, cihana hükmetmiş Osmanlı’nın torunlarıyız. Bu protestomuzu şu sözle bitiriyorum, ‘Bir Türk, Dünyaya bedeldir’ bunu unutmayın. Ve o Türk’ü de bütün dünya gördü, Recep Tayyip Erdoğan örneğinde gördüğünüz gibi’’ dedi.
Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.