Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Yüksel: “Kilis halkının yapmış olduğu fedakârlığın dünyada başka bir örneği yok”

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, kendi il nüfusundan daha fazla Suriyeli muhacir kabul eden Kilis halkının yapmış olduğu bu fedakârlığın dünyada başka bir örneğinin olmadığını...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, kendi il nüfusundan daha fazla Suriyeli muhacir kabul eden Kilis halkının yapmış olduğu bu fedakârlığın dünyada başka bir örneğinin olmadığını söyledi.
AK Parti Kilis İl teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, Kilis ile Gaziantep’i ayrı görmediklerini belirterek, bu bölgede Suriyeli muhacirlerin yükünü çekenlerin başında Gaziantep ve Kilis’in geldiğini söyledi. Yüksel, kendi il nüfusundan daha fazla Suriyeli muhacir kabul eden Kilis halkının yapmış olduğu bu fedakârlığın dünyada başka bir örneğinin olmadığını söyledi.
Kilis Belediyesi ve Kilis Ticaret Odasını ziyaret ederek yetkililerle bir araya gelen Yüksel, "Kilis halkı her şeyin en iyisini yapmayı hak eden bir ilimiz. Burada yetkililerle bir araya gelerek daha fazla ne yapabilirizi konuştuk. Kilis gerçekten büyük bir fedakârlık yapıyor. Bugün burada Kilis için daha fazla ne yapabılabilir diye yetkililerle bir araya geldik" dedi.
Daha sonra Kilis Kadın Kültür merkezini ziyaret eden Yüksel, “Teşkilatlarımız 24 saat ayaktalar. Kilis Belediyesi her türlü hizmet için gece gündüz seferber olmuş durumda. Bizde genel merkez olarak her zaman olanların yanındayız. Başta Kilis halkı olmak üzere tüm parti kademelerinin birlik ve beraberlik içinde çalışması bizleri fazlasıyla memnun etti” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.