Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Milletvekilleri Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, beraberindeki AK Partili milletvekilleriyle Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kayışdağı Darülazece’deki yaşlıları ziyaret etti. Darülaceze sakinleri ile sohbet...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, beraberindeki AK Partili milletvekilleriyle Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kayışdağı Darülazece’deki yaşlıları ziyaret etti. Darülaceze sakinleri ile sohbet ederek, onlara karanfil veren Hotar, "AK Parti iktidarları olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır" dedi.
AK Partili milletvekilleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Kayışdağı Darülaceze’deki yaşlıları ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman ve beraberindeki heyet eşlik etti. Darülaceze sakinlerine karanfil veren Nükhet Hotar, burada kalan yaşlılarla uzun süre sohbet etti.
"BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR"
Bu ziyaretlerin farkındalık olması amacıyla yaptıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, “Yaşlılar haftası içindeyiz.  Bu ziyaret sadece büyüklerimizi hatırlıyor gibi algılanmasın. Bu ziyaret ve etkinliklerimiz sadece farkındalık oluşturmak. Bugünlere bir kez daha dikkat çekip konuyu gündeme taşımak.  AK Parti iktidarları olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır.  Çeşitli sebeplerle, mecburiyette, gönüllükle ve başka bir yol olmadığı zaman da büyüklerimizi bu mekanlarda ziyaret ediyoruz. Onlara yalnızlık hissettirmemek, yanlarında olmak bizim bir görevimiz. Bugüne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için arkadaşlarla birlikte buradayız. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyorum. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin.  Emeği geçen tüm çalışanlara da başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.
"GELENEKLERİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"
Bu tür kurumlardaki ziyaretlerinde hüzünlendiğini ifade eden Hotar, “Keşke hepsi yanımızda olabilse. En azından bunun yaygınlaşması için mücadele veriyoruz. İçinden geldiğimiz sistem ve tarihimiz bizdeki bu bağları halen çok güçlü olarak devam ettirmekte. Bundan sonraki nesil ve ondan sonraki nesilde de devam edecek olan bu  güzel gelenekleri, inancı ve kültürü devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kayışdağı Darülaceze’ye 1 yıl önce geldiğini belirten 70 yaşındaki Hacer Yıldız, “Bu ziyaret bizi çok mutlu etti. Sizleri çiçekler kadar çok sevdim. İnsanlarımız bizlere hoşgörülü davransın. Kimse üzmesin bizi laf atmasın. Henüz bir şey söylenmedi ama ilerde de böyle bir şey olmasın. Bizi ziyaret edenlerden çok memnunuz” dedi.
Program sonrasında Darülacezede sakinleri kendilerine yapılan bu ziyaretten dolayı mutlu oldukları ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.