Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İşler’den müjde

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara ile Kahramankazan ve Kızılcahamam arasındaki yolu genişletecek olan kararın Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylandığını açıkladı.İşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kahramankazanlı,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara ile Kahramankazan ve Kızılcahamam arasındaki yolu genişletecek olan kararın Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylandığını açıkladı.
İşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kahramankazanlı, Kızılcahamamlı hemşehrilerimize müjde; Susuz-Kazan arası karayolu 3’er şeritten 6 şeride çıkartacak olan YPK kararı alındı. Susuz-Kazan arası duble karayolunu otoyol konforuna kavuşturacak olan ihale de en kısa sürede yapılacak. Ankara ile Kahramankazan-Kızılcahamam’ın arası daha da kısalacak, trafik rahatlayacak, daha konforlu hale gelecek. Hemşehrilerimizin uzun süredir beklediği Susuz-Kazan arası yolun yapılmasıyla büyük bir hizmet hayata geçirilmiş olacaktır. Hizmetin en güzeline layık olan Kahramankazanlı, Kızılcahamamlı ve tüm Ankaralı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.