Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Ecertaş’tan Kılıçdaroğlu’nun Sözlerine Tepki

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ben televizyona Sayın Kılıçdaroğlu...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ben televizyona Sayın Kılıçdaroğlu çıktığı zaman televizyonu kapatmak zorunda kalıyorum. Küçük oğlum görmesin diye” dedi.
Teşkilat çalışmalarında bulunmak üzere geldiği Amasya’da İl Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Zobu’dan parti çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldıktan sonra düzenlediği basın açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bakan Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine tepki gösteren Melih Ecertaş, “Özür dileyene kadar bundan sonra Kılıçdaroğlu kelimesini ahlaksız ile anacağız. Çünkü maalesef ki ama maalesef ki siyasetin dilini yerlere indirmiş durumda” diye konuştu.
CHP’li gençlere ve kadınlara seslenen Ecertaş, “Siz bir ses çıkartın. Siz bir şey söyleyin. Yani artık genel başkanınıza, genel müdürünüze siz bir şey söyleyin. Böyle ahlakı yerlere alan, yerlere atan, bize gençlere örnek olması gereken bir siyasi parti liderinin bu kadar seviyesizce tutumuna, davranışına biz daha fazla katlanamayacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.