Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den MÜSİAD Bursa’ya Teşekkür Ziyareti…

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, önceki dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile AK Parti Bursa Milletvekilleri ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’den MÜSİAD Bursa’ya Teşekkür Ziyareti…

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, önceki

dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile AK Parti Bursa

Milletvekilleri ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldız, MÜSİAD Bursa Şubesi’nin konuğu oldu.

“MÜSİAD net bir tavır sergiledi”

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve dernek üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. 24 Haziran seçimlerinde MÜSİAD’ın net bir tavır sergilediğini hatırlatan Salman, “Sergilediğiniz duruştan ötürü sizlere teşekkür ederiz. Bu toplantılarda istişare kültürümüzü geliştiriyoruz” dedi.

“Önerileri dinliyoruz”

Teşekkür ziyaretine katılan önceki dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala da 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Efkan Ala, seçim öncesi ziyaret edilen kurumlara yapılan bu ziyaretler vesilesiyle, bu kurumların yeni döneme ilişkin değerlendirmelerini ve önerilerinin alındığının altını çizdi.

“MÜSİAD yerli ve milli bir duruş sergiledi”

 

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ise MÜSİAD’ın her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da yerli ve milli bir duruş sergilediğine dikkat çekti. Çavuşoğlu, “Bu çatı altında bulunmak gurur duyuyor ve destekleriniz için size teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelere değinen ve birlik ve beraberlik içerisinde her engelin aşılabileceğine işaret eden Çavuşoğlu, “Dönem birlikte olmak dönemi” mesajı verdi.

Ev sahibi kurum adına konuşan ve AK Parti heyetini kabul etmekten gurur duyduklarını belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de “İnşallah bu ziyaret bir teşekkür ziyaretinden ötede hem iş dünyasına, hem kentimize, hem memleketimize faydalı sonuçlar doğurur. Yapılan bu ziyaret, bizi gerçekten sevindirdi ve problemlerimiz aktarma noktasında bir imkana sahip olduk. Yine bu vesileyle kentimiz, memleketimiz için söyleyeceklerimizi söyleme fırsatı yakaladık” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.