Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den “festival rezaleti” açıklaması

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen ve maksadı dışına çıkan Müzik Festivali’ne yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Organizasyonun utanç festivali olduğunu söyleyen Başkan Celil...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen ve maksadı dışına çıkan Müzik Festivali’ne yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Organizasyonun utanç festivali olduğunu söyleyen Başkan Celil Çolak, “Ülkemizde 24 saat içerisinde 24 şehit verilirken, bütün bu yaşananları görmezden gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i kınıyor, Bursa ve Nilüferlilerin bu rezilliği hak etmediğini söylemek istiyoruz” dedi.
Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini hatırlatan İlçe Başkanı Celil Çolak, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından güvenlik güçlerimiz içeride ve dışarıda terör örgütlerine karşı çeşitli operasyonlar yürütüyor ve maalesef her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Dolayısıyla bizlerin yüreği yanıyor. Bu durumu nu hiçe sayan Nilüfer Belediyesi’ne ve Nilüferlilere soruyoruz: Böyle bir ortamda toplumsal değerleri hiçe sayarak eğlencenin kontrol edilemediği bir organizasyonu düzenlemek ne kadar doğrudur? Öte yandan bir çok istenmeyen görüntünün yaşanması, bu festivalin organizasyonunu yapan Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluğunda değil midir?” şeklinde konuştu.
Bu konuyu belediye meclisinde de gündeme getireceklerini açıklayan Celik Çolak, “Yalnızca düğünlere gitmekle, doğumlara hediye yollamakla belediye başkanlığı yapılmaz. Halkın hassasiyetlerine karşı saygılı olmak bu işin en önemli kısmıdır. Yıllardır böyle geldiği doğru, ancak artık böyle gitmez” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.