Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den, CHP’li Kadının "Andımız Gitti, Salavat Geldi” Paylaşımına Tepki

Edremit Belediyesi’nde çalışan CHP Kadın Kolları üyesi bir kişinin, Kutlu Doğum Haftası’nda bir ilköğretim okulunda cep telefonu ile çekim yaparak, "Andımız yerine salavat getiriyorlar" diyerek sosyal medyada paylaşmasına tepkiler sürüyor....

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’den, CHP’li Kadının "Andımız Gitti, Salavat Geldi” Paylaşımına Tepki
Edremit Belediyesi’nde çalışan CHP Kadın Kolları üyesi bir kişinin, Kutlu Doğum Haftası’nda bir ilköğretim okulunda cep telefonu ile çekim yaparak, "Andımız yerine salavat getiriyorlar" diyerek sosyal medyada paylaşmasına tepkiler sürüyor. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, “CHP bu zihniyetle çok duvara toslar. Artık bu tür eylem ve söylemlerinizle bir sonuç elde edemezsiniz. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı” dedi.
Söz konusu paylaşıma tepki gösteren İlçe Başkanı Metin Örkçü, "Edremit Belediyesi çalışanı ve aynı zamanda CHP Edremit Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olan bu zat, mal bulmuş mağribi gibi çektiği görüntüyü sosyal medyada paylaşmış. CHP müflis tüccar olduğunu bir türlü gizleyemiyor. Bir yandan eskiye özlem duyarken, diğer yandan milli ve manevi değerlerimizle kavga ediyor. Bir dönem ürettikleri irtica söylemleri, hayata geçirdikleri mahalle baskılarıyla ülkemizde adeta terör estiren, hak ve özgürlükleri rafa kaldıran, değerlerimizi ayaklar altına alan, milli ve manevi değerlerimizle kavgalı, ve her fırsatta çağdaşlıktan, hak ve hürriyetten dem vurduğu halde bunu hiçbir zaman hayata geçiremeyen, kendisinden farklı düşünenlere tahammül etmekte zorlanan, yükselen değerleri kendine maske yapmakta mahir, tipik bir CHP zihniyetini yansıtan söylem ve eylemlere bir kez daha hep birlikte şahit olmaktayız. Bu zihniyet kullandığı terminoloji ve argümanlarıyla geçmişe duyduğu özlemi her fırsatta ortaya koymakta ve bundan hiçbir zaman hicap duymadığını gözler önüne sermektedir" diye konuştu.
Örkçü, "Milli ve manevi değerlerimizle bir türlü barışamayan CHP’nin neden halkımızın gönlüne giremediğini cümle alem biliyor, ama kendileri maalesef bilmiyor. Sonra da türlü kulplar takıyor, laf cambazlıkları yapıyorlar. CHP’li Edremit Belediyesi’nde hizmet üretmesi gereken belediye çalışanlarının, belediye binasını video çekim standı olarak kullanmalarını, çalışkanlıklarının ve hizmet anlayışlarının göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Özüne yabancı, gündeme Fransız kalan ve paylaşımları yaparak mahalle baskısı kurma hevesinde olan zevata hatırlatıyoruz. Görüntülerin çekildiği tarihlerde 14-20 Nisan tarihleri arası 1989 yılından bu yana "Kutlu Doğum Haftası" olarak her geçen yıl daha geniş bir katılımla kutlanmaktadır. Kutlu Doğum Haftası, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğum gününü kutlamak maksadıyla yapılmaktadır. Toplumumuzda Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve bağlılığın dile getirilmesi, salavat-ı şerife getirilmesinin neresi yanlıştır? Soruyoruz. Okullarımızda Kutlu Doğum Haftasının kutlanmasının neresi suç? Neresi yanlış? Okullarımız eğitim yuvası değil mi? Milli ve manevi değerlerimizin yaygınlaştırılması ve yaşatılması kuşaktan kuşağa, gelecek nesillere aktarılması, değerlerin yaşatılmasının neresi abes? Neden değerlerimizle bir türlü barışamıyorsunuz? Neden bu hazımsızlık? Neden bu yabancılık? Neden bu saldırganlık? Neden bu kadar bilgi kirliliği? Yetmedi mi? Dua edilmesini, Peygamber Efendimize salatü selam gönderilmesini hazmedemeyerek kin ve nefret suçu işleyenlere sesleniyoruz: Eski günler geride kaldı. Bu tür eylem ve söylemlerle, mahalle baskılarıyla, kaos ve krizlerden beslenmeyi alışkanlık haline getirdiğinizi halkımız görüyor ve biliyor. Böyle bir yere varamazsınız. Hala aklıselim bir siyaset üretemiyorsunuz. Bu kaçıncı duvara toslayışınız? Bu zihniyetle daha çok duvara toslarsınız. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Sosyal medyada ve medyada hakaret, kin ve nefret suçu işlemeye, kin ve nefret tohumları ekmeye çalışıyorsunuz. CHP milli ve manevi değerlerimizle kavga ederken, bizler AK Parti olarak milli ve manevi değerlerimizi ihya ediyor, ülkemizi imar ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.