Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti yüzlerce tekne ile demokrasi turuna çıktı

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonrasında Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Rotamız Demokrasi” etkinliği kapsamında Türk Bayraklarıyla donatılan 300 balıkçı teknesi, İstanbul Boğazı’nda demokrasi turu...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonrasında Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Rotamız Demokrasi” etkinliği kapsamında Türk Bayraklarıyla donatılan 300 balıkçı teknesi, İstanbul Boğazı’nda demokrasi turu attı.
Sarıyer iskelesinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla kendilerini bekleyen teknelere bindi. Vatandaşların yerlerini alması sonrasında tekneler İstanbul Boğazı’na hareket etti. Yaklaşık 300 balıkçı teknesinin katıldığı etkinlikte Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Sarıyer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile yüzlerce vatandaş katıldı. Sarıyer açıklarında başlayan demokrasi turu, Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü’nün ardından Beşiktaş’ta sona erdi.
Etkinliğe katılan Yücel Altun, “Memleketi bölmeye çalışıyorlar. Bizim askerimiz bize kurşun sıkıyor. Dünyada görülmüş bir şey midir. Tek millet, tek bayrak, tek dil , tek vatan başka bir şey söylemiyorum” dedi.
Etkinliğe katılan Ercan Su, “15 Temmuz akşamı kötü bir rüyaya girecek gibiydik ama sabah güzel bir rüyadan uyandık. Halkın demokrasiye sahip çıkmasıyla sokaklara inmesiyle dimdik durmasıyla bu coşkuyu şuan yaşıyoruz. Yoksa başka şeyler olacaktı ülkemizde” diye konuştu.
Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, “Çok anmalı bir programda birlikteyiz. Rotamız demokrasi diyoruz. Rotamız Türkiye’nin geleceği diyoruz. Bunu anlamlı kılan şey Cuma gününden buyana ülkenin her noktasında bu millet ayağa kalktı. Bu millet kendi geleceğine sahip çıktı. Eğer bugün burada toplanabilmişsek bu gülen yüzleri, şehitlerimize borçluyuz. Onları rahmetle minnetle anıyorum. Bütün değerlerimizle sokağa ineceğiz. Bir daha bu zulüm bu ülkede yaşanmasın diye bu kurtuluş mücadelesinin erleri olacağız. Türkiye’yi daha güzel günlere taşıyacağız” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.