Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ve Hayrat Vakfı tarafından Halep’e yardım tırları gönderildi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Halep’e 2 tır yardım gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Halep’e 2 tır yardım gönderildi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği Zonguldak şubesi, Halep’te yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayarak, Halep’te zor durumda olan insanlar için 1 tır kömür ve 1 tır un yardımı gönderdi.

AK Parti il binası önünde düzenlenen etkinliğe AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Hayrat İnsani Yardım Derneği Şube Başkanı Murat Onur Yağız, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Halep’te yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmamak için zulüm gören insanlara bir nebze olsun yardım edebilmek adına yardım kampanyası düzenlediklerini söyleyen Karaduman, “Halep’te yaşanan drama sessiz kalmamak için bir yardım kampanyası başlattık. Hayrat Vakfı ve merkez ilçe teşkilatımızın destekleriyle gelen yardımlarımızı bugün göndereceğiz. Yardım edenlerden Allah razı olsun. Oradaki insanlık dramını tüm insanlığın görmesini istiyoruz. İnşallah bu sesimiz tüm dünyada duyulur. Ben bütün yardım edenlerden Allah razı olsun diyorum. Bugün 1 tır un ve 1 tır kömür yardımı gönderiyoruz. Zor kış şartlarında orada havalar çetin ve soğuk. Buradan hem kömür hem de un yardımıyla oradaki vatandaşlarımızın ısınması ve kendilerine ekmek yapması niyetiyle bu kampanyamızı düzenledik” şeklinde konuştu.

Kampanyaya destek olan herkese teşekkür eden Yağız ise, “AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, maden işçileri ve vatandaşlar ile yapmış olduğumuz bu organizasyonla, Halep’te muhacir kardeşlerimize bu yardım TIR’larımızı yolluyoruz. Halep’te insanlık dramları yaşanıyor. Bu dramı bir nebze olsun hafifletmek amacıyla yaptığımız yardımları Allah kabul eylesin. Kampanyaya destek olan katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar edilerek Halep’e gönderilmek üzere iki tır yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.