Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu öğrencilere Meclis’i gezdirdi

Öğrenciler ile TBMM’nin 15 Temmuz’da bombalanan yerlerini gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Milletimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız. Gelecek sizlerin ellerinde” dedi.AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler ile TBMM’nin 15 Temmuz’da bombalanan yerlerini gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Milletimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız. Gelecek sizlerin ellerinde” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye Adnan Menderes Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencilerini TBMM’de ağırladı. Okul Müdürü Mustafa Temiz, öğretmenlerden Azmi Sencer, Emine Korkmaz, Ahmet Aşçıoğlu, Gönül Çuhacı ve öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gündoğdu’dan öğrecilere ağabey nasihati
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TBMM bahçesinde bombaladığı alanı ziyaret eden öğrencilere nasihatlerde bulunan Gündoğdu, “Milletimiz 15 Temmuz gecesi çok büyük bir badire atlattı. Özgürlüğümüzü ve demokrasimizi muhafaza etmek için yüzlerce kardeşimiz şehit oldu. O gece yaşananları ve buradaki bomba izlerini unutmayın. Şehitlerimizin isimlerini hatırımızdan çıkarmayalım. Geleceğimiz olan siz gençlerimiz çalışmalarını bu bilinçle ve vatan sevgisi ile sürdürmelidir. İlerde her ne meslek yaparsanız yapın vatan sevgisini ve bayrak aşkını önceliğiniz olarak kabul edin” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.