Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti nilüfer’den kan ve kök hücre bağışı

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı ve Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle teşkilat mensupları kan ve kök hücre bağışında bulundu.AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Kadın Kolları Başkanı Fatoş Şahintürk’ ün de iştirakiyle...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti nilüfer’den kan ve kök hücre bağışı

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı ve Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle teşkilat mensupları kan ve kök hücre bağışında bulundu.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Kadın Kolları Başkanı Fatoş Şahintürk’ ün de iştirakiyle gerçekleştirilen organizasyonda yaklaşık 30 ünite kan bağışlandı. İlçe teşkilatı olarak hastanelerde çaresizce kan ve kök hücre bekleyen hastalara umut olmak maksadıyla bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Başkan Celil Çolak, “Vereceğimiz bir ünite kan ile üç hayat kurtarabiliriz. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Verilen her bir ünite kanın hasta ve hasta yakınlarına umut olacağını da dile getiren Celil Çolak, “Kan bağışlamak toplumsal bir görevdir. Bağışladığımız bir damla kan veya kök hücrenin bir ya da birden fazla can demek olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bugün buraya kan ve kök hücre bağışı yapmaya gelen bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.