Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Muhtarlar Ve STK’ Lar İstişare Toplantısı

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Karasan, Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Asat İçme Suyu Dairesi Başkanı İsmail Demirel,...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Muhtarlar Ve STK’ Lar İstişare Toplantısı
Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Karasan, Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Asat İçme Suyu Dairesi Başkanı İsmail Demirel, Asat Kanalizasyon Dairesi Başkanı Murat Tütüncüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat Mahalle Muhtarları ve Manavgat’ta faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile biraya geldi
AK Parti İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında, Manavgat’ta devam eden ve yeni başlayacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
ÖZ: " MANAVGAT’TA ALT YAPI KULLANILMAZ HALE GETİRİLMİŞ"
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz , ’Muhtarlar ve STK’ların sosyal ve ekonomik sorunların çözülmesinde önemli görevler üstlen diğini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Manavgat’a yaptığı alt yapı yatırımları ihatırlatan Öz; " Asat Daire Başkanlarımızdan aldığımız veriler Manavgat’ın korkunç alt yapı gerçeğini belgeleriyle ortaya koyuyor. Yıllardır Manavgat’ta alt yapı imalatını bir kenara bırakın, mevcut hatların temizliği bakımı dahi yapılmamış ve kullanılamaz hale getirilmiş. İnşallah iki yıldır yapılan yatırımlarla Manavgat’ı bu makus kaderden kurtaracağız. Tüm vatandaşlarımız müsterih olsun. Manavgat alt yapısı işin ustası Menderes Türel’e emanet ve kısa zamanda sorunsuz bir alt yapıya kavuşacağız’’ dedi.
SÜMER: ‘’NE ALDATAN OLURUZ NE ALDANAN’’
Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise Ak Parti kadroları olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Antalya ve Manavgat’ta yapılan çalışmalar değerlendirildiğinde, belediyeciliğin Ak Parti belediyelerinin işi olduğunın anlaşıldığını söyleyen Sümer " 22 Nisan Cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu teşrifleriyle bizleri onurlandıracak. Raylı sistemlerden, modern hastaneler, köprülü kavşaklardan dev proje EXPO 2016’ya kadar 41 devasa tesisin açılışlarını yapacaklar. Bu projeler kısa zamanda, marka şehirler arasında yer alan Antalya’nın değerini daha da arttıracak. Vatandaşımızdan gelen talepleri fazlasıyla karşılamak için tam kadro sahalarda çalışıyoruz. Yapabileceğimiz talepler için üst makamlarla vatandaş arasında köprü görevi görebilmek için uğraşıyoruz. Yapamayacağımız talepler için ise geçmiş dönem siyasetçileri gibi söz verip hayal kırıklığı yaşatmıyoruz. Biz ne aldatan ne aldanan siyasetçileriz. Ak Parti kurulduğu zaman zaten yalanlar üzerinde manevra siyaseti tarihe gömüldü.’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından ASAT yetkilileri Manavgat’ta devam eden çalışmalar ve bundan sonra hayata geçirilecek hizmetler hakkında ayrıntılı bilgiler verirken, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin taleplerini dinlediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.