Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekilinin Yeğeni Toprağa Verildi

Kocaeli’de 6 gün önce kaybolan ve İzmit’te bir derede ölü olarak bulunan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun yeğeni 25 yaşındaki Burak Katırcıoğlu’nun cenazesi toprağa verildi.İzmit’te 6 gün önce kaybolan...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de 6 gün önce kaybolan ve İzmit’te bir derede ölü olarak bulunan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun yeğeni 25 yaşındaki Burak Katırcıoğlu’nun cenazesi toprağa verildi.
İzmit’te 6 gün önce kaybolan ve Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki bir derede ölü olarak bulunan 25 yaşındaki Burak Katırcıoğlu, düzenlenen cenaze töreni sonrasında toprağa verildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Katırcıoğlu’nun da yeğeni olan Burak Katırcıoğlu için İzmit Fevziye Camii’nde düzenlenen törende imamın dua ettiği esnada ise ayakta durmakta güçlük çeken babası Azmi Katırcıoğlu ise gözyaşlarına boğuldu. Düzenlenen cenaze namazının arından Katırcıoğlu’nun cenazesi aile kabristanlığına defnedildi.
Kocaeli Üniversitesi Lastik ve Plastik Teknoloji Bölümü öğrencisi olan Burak Katırcıoğlu’dan yakınları 6 gündür haber alamadığı öğrenildi. Ailesi tarafından emniyete kayıp ilanı verilen Katırcıoğlu’nun cansız bedeni ise pazartesi günü Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Kumla deresinde vatandaşlar tarafından bulundu. Cesedi bulan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Katırcıoğlu’nun cesedinin 6 gündür 1 metrelik suda kaldığını anlaşıldı. Yapılan incelemede ise 25 yaşındaki gencin ölüm nedeninin ise boğulma olduğu belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.