Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İstanbul Başkanlığı Diyarbakır’da 100 büyükbaş kurban kestirdi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nca “Gönül Köprüsü Projesi” çerçevesinde Diyarbakır’daki yoksullara dağıtılmak üzere 100 kurbanlık büyükbaş hayvan kesildi.AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, hayırseverlerin de desteğiyle...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nca “Gönül Köprüsü Projesi” çerçevesinde Diyarbakır’daki yoksullara dağıtılmak üzere 100 kurbanlık büyükbaş hayvan kesildi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, hayırseverlerin de desteğiyle “Gönül Köprüsü Projesi” çerçevesinde Diyarbakır’da 100 büyükbaş kurban kesti. Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü’ndeki kesim törenine AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç ve partililer katıldı. Kesilen kurban etlerinin kentteki yoksul ailelere dağıtılacağı belirtildi.
AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç, Diyarbakır ile olan kardeşliklerinin sadece iki teşkilatın kardeşliği değil aynı zamanda iki şehrin kardeşliği olduğunu belirterek, “Ramazan ayında çatışmalı ortamın çok yoğun olduğu bir dönemde Sur ilçesine akın ettik. İftarımızı Sur’da Ulucami’nin önünde açtık. Bu kardeşlik bağı hiç eksilmeyecek. Şu anda da Kurban Bayramı nedeniyle 100’e yakın büyükbaş kurbanımızı İstanbul teşkilatımızdan, halkımızdan, iş adamlarımızdan topladığımız yardımlarla burada kesmeye karar verdik. Diyarbakır’ın tüm ilçelerine, fakir fukaraya ulaştırmak üzere böyle bir adım attık. Acıların son bulduğu, çatışmaların bittiği, terörün son bulduğu bir Diyarbakır, bir bölge için dua ediyoruz” dedi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ise, İstanbul teşkilatıyla beraber yaklaşık bir senedir kardeşlik hukuku içerisinde “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında mağdur ve muhtaç insanlara yardım faaliyetleri gerçekleştirdiklerini anlatarak şunları kaydetti:
“Gerek gıda, gerek battaniye, gerek kırtasiye malzemesi ve diğer kışlık ihtiyaçları ve şimdi de AK Parti İstanbul Teşkilatı ve İstanbullu hayırseverlerin katkısıyla genel merkezimizin bu projesi kapsamında kurban etlerinin dağıtımını yapmaktayız. Bu yardımlara katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı süresince bütün bu mağdur ve muhtaç insanlara elimizden geldiğince ulaşmaya çalışacağız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.