Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İl Başkanı Karatay Kayyum Atanmasını Değerlendirdi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, paralel yapı şirketlerine yönelik operasyonların ardından Akça Eğitim Pazarlama isimli şirkete bağlı Aksaray Özel Sema İlkokulu, ortaokulu ve lisesi, Safa Eğitim Hizmetleri isimli şirkete bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, paralel yapı şirketlerine yönelik operasyonların ardından Akça Eğitim Pazarlama isimli şirkete bağlı Aksaray Özel Sema İlkokulu, ortaokulu ve lisesi, Safa Eğitim Hizmetleri isimli şirkete bağlı Sabah Dershanesi ve Gonca Eğitim Hizmetleri isimli şirkete bağlı Safa Erkek Öğrenci Yurduna kayyum atanmasını değerlendirdi.
AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, devletin bu yapıya asla müsaade etmeyeceğini belirterek, “Aksaray’da paralel yapının önemli kuruluşlarından olan Safa Yurdu, Özel Sema okulları ve Sabah Dershanesine kayyum atanması elbette paralel yapının finans operasyonlarından bir tanesi olarak görüyoruz. Bu anlamda savcılığımız, emniyet güçlerimiz gerekli hassasiyeti göstererek titiz bir çalışma yürüttü. Yapılan çalışmaların ardından birçok delile ulaşılarak tespit yapıldı ve böyle bir operasyon yapıldı. Buradaki temel amaç vatandaşlarımızı korumak, millete karşı sorumsuzca davranan, milletimizin desteği ile bu kuruluşları olumsuz faaliyetlere sokan paralel yapı mensuplarına ve kurumlarına çeki düzen vermek olduğunu düşünüyoruz. Yıllarca vatandaşlarımızdan himmet adı altında maddi destek sağlayan, bu maddi destekle çeşitli kurum ve kuruluşlara sahip olan paralel yapı, vatandaştan aldığı bu desteği kendi menfaatlerine uygun bir şekilde kullanırsa elbette devletimiz vatandaşını korumak adına bu tür yapıya izin vermeyecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.