Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Aksaray’da

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir dizi ziyaretler için geldiği Aksaray’da Kahramankazan ilçesinde şehit düşen polis memuru Muhammet Uz’un Eskil Çağlak yaylasındaki baba evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.AK...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Aksaray’da

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir dizi ziyaretler için geldiği Aksaray’da Kahramankazan ilçesinde şehit düşen polis memuru Muhammet Uz’un Eskil Çağlak yaylasındaki baba evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un Aksaray ziyareti Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayıyla ilgili gözaltına alınan zanlının hastaneye götürülürken açılan ateş sonucu şehit düşen polis memuru Muhammet Uz için baba evinde düzenlenen mevlide katılarak başladı. Mevlit programına Vali Aykut Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, ilçe ve belde belediye başkanları ve köy halkı katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, daha sonra partisinin Gülağaç ilçesindeki kongresine gitti.

Genel Başkan Yardımcısı Sorgun buradaki konuşmasında, makam ve mevkilerin geçici olduğunu, bu yerlerin emanet olarak görülmesi gerektiğini belirtti. Sorgun, Parti mensubu herkesin görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiklerini, tüm partililerin de bu doğrultuda çalıştığını söyledi.

Kongrenin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile görüşmesinin ardından Aksaray Valiliğine geçerek Vali Aykut Pekmez ile bir araya geldi. Valilikten ve belediye arasında yolu yaya olarak geçen ve yol güzergahındaki esnaflara hayırlı işler dileyen Ahmet Sorgun, esnaf çay ocağında vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’u meclis üyeleri ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye tarafından icra edilen hizmetler hakkında brifing verdi. Başkan Haluk Şahin Yazgı, belediye projelerine, tarihe iz bırakan devlet adamlarının isimlerinin verildiği ve geçmiş kültürün bugün yeniden tasavvur edildiğini açıkladı. Sorgun, Aksaray’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Aksaray’ı zaten biliyorduk. 15 Temmuz’da da gördük ve daha öncesini de biliyoruz. Burası bizim için komşu kapısıdır. Bu bakımdan çalışmalarınız için tebrik ediyorum. Her yerde birbirimizle paylaşacağımız güzellikler var. Hikmet neredeyse orada yiğitlik. Malımız hikmettir bizim. İsterse Çin’de olsun. Nerede olursa olsun onun için bu yaklaşımınızı tebrik ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.