Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

Bingöl’de düzenlenen karne dağıtım törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bizim en değerli varlığımız insanımızdır. Sizi geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak ne kadar donanımlı hazırlarsak hem kendiniz...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz:
Bingöl’de düzenlenen karne dağıtım törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bizim en değerli varlığımız insanımızdır. Sizi geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak ne kadar donanımlı hazırlarsak hem kendiniz için hem aileniz için hem de milletimiz ülkemiz için en güzel şeyi yapmış oluruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Burada sınıfları gezerek, öğrencilere karne dağıtan Yılmaz, daha sonra okul bahçesinde öğrencilere kitaben bir konuşma yaptı. Karne alan bütün çocukları yürekten tebrik ettiğini belirten Yılmaz, “Notları ne olursa olsun, notlar kırık olsun ama kalpler kırık olmasın. Notu iyi olanları bir kez daha tebrik ediyoruz tabi onları bir derece daha tebrik ediyoruz. Kırık notu olanlarda gelecek sefere daha çok çalışacaklar inşallah ve daha başarılı olacaklar. Onları üzmüyoruz, ters bir söz ve davranışta bulunmuyoruz. İnşallah özellikle aileler olarak önemli olan sonuçtan çok çabadır iyi niyetle bir çaba sergiliyorsanız sonuç ne olursa olsun Bence başarılısınız demektir” dedi.
En değerli varlığın insan olduğunu anlatan Yılmaz, “Sizi geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak ne kadar donanımlı hazırlarsak hem kendiniz için hem aileniz için hem de milletimiz ülkemiz için en güzel şeyi yapmış oluruz. Bu çerçevede son 13-14 senedir eğitime çok büyük bir önem verdik. Hükümetlerimiz büyük yatırımlar yaptılar gerçekten. Bingöl’ümüzde bu anlamda payını aldı. Eğitimde en fazla yatırım yapılan illerden biri oldu. Bunun için de geçmişte başbakanlığımızı yapan bugün Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Programa, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Vali Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.