Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, 16 Köylünün Mezarını Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan ve Başbakan Adayı Binali Yıldırırım, beraberindeki bakan ve milletvekilleriyle geldiği Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Tanışık köyünde, teröristlerin bombalı kamyonu patlatması sonucu hayatını kaybeden 16 köylünün...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, 16 Köylünün Mezarını Ziyaret Etti
AK Parti Genel Başkan ve Başbakan Adayı Binali Yıldırırım, beraberindeki bakan ve milletvekilleriyle geldiği Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Tanışık köyünde, teröristlerin bombalı kamyonu patlatması sonucu hayatını kaybeden 16 köylünün mezarını ziyaret etti. Yıldırım, ziyaretin ardından köyden ayrıldı.
AK Parti’nin yeni Genel Başkan ve Başbakan Adayı Binali Yıldırım, beraberindeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile birlikte geldiği Diyarbakır’da, teröristlerin bomba yüklü kamyonu patlatması sonucu hayatını kaybeden 16 köylünün Tanışık köyündeki taziye çadırına yaptığı ziyaretin ardından mezarlığa geçti. Burada köylülerin mezarlarını ziyaret ederek dua okuyan Yıldırım, hayatını kaybeden köylülerin yakınlarıyla bir araya gelerek acılarını paylaştı. Yıldırım, daha sonra beraberindekiler ile birlikte, helikopterle köyden ayrılarak, Diyarbakır’a hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.